Søndag 1. november 16:00 og 19:00
Sted

Moss kulturhus

Moss kammerkor+Tricia Boutté+Ytre Suløens Jazzensemble+Park=Allehelgenskonsert!

Gammal-jazz og gospel med Moss kammerkor, Ytre Suløens Jass-ensemble og solist Tricia Boutté-Langlo

 

Kammerkorets årvisse Allehelgenskonsert er blitt litt av en institusjon i Moss, og – pandemien til tross – satser vi friskt på å gjennomføre den også i år. Vi må bare forholde oss til noen begrensninger…

Ett problem har vært at Moss kirke simpelthen blir for liten når det må tas hensyn til kravene om avstand.  Derfor flytter vi nå hele arrangementet til Park, der vi regner med å få inn rundt 200 tilhørere pr.konsert. Men som vanlig blir det to konserter! Vi tror likevel det blir kamp om billettene – i tillegg til at vi tror det også i år blir svært minneverdig! Så følg med når vi annonserer at billettsalget starter og vær raskt ute!

Det er nå tredje gang vi samarbeider med Tricia «Teedy» Boutté og Suløen om disse konsertene, men det kommer, dette til tross, til å bli mest nytt stoff.  Vi har bl.a. bestilt 3 nye arr., gjort av Trondheimskomponisten Knut Størdal, for anledningen. Uansett – med Ytre og «Teedy» på laget blir det alltid en ut-av-kroppenopplevelse.  Ytre Suløens Jassensemble er simpelthen et av verdens beste trad-jazzband og «Teedy», som kommer fra New Orleans og har samarbeidet med bl.a. forskjelligheter som Fats Domino og Kari Bremnes(!), er en kruttønne av en opplevelse og en vokalist i denne genren som ingen her på berget matcher.  Vi snakker simpelthen om rotekte gospelsang – «non plus ultra»!

Og kammerkoret er som alltid i storform i høst. Koronapausen har gitt oss ny energi og vi lover korsang og koring av Madame Boutté av ypperste klasse!

Billetter på nett
Arrangør

Kjetil Ertresvåg

kjetil.ertresvag@mosskirke.no 99704619