Tirsdag 31. desember
Sted

Kirketorget

Nyttårsfeiring – åpning av jubileumsåret 2020

Nyttårsaften for hele familien! Moss og Rygge blir én kommune, og byen blir 300 år i 2020! Dette feirer vi med stor, felles nyttårsfeiring på Kirketorget.

Karianne Kjærnes og Aleksander Walmann vil lede oss gjennom nyttårsfesten. Det blir sang, musikk og underholdning fra scenen, og topp stemning. Det hele avsluttes med et festfyrverkeri! Hele familien ønskes velkommen til et stemningsfullt Kirketorg, der bålpannene er tent, og trær og bygninger belyst.

Arrangementet er tilpasset barn og barnefamilier! Området er trygt og det er forbudt med stjerneskudd og raketter. Det blir satt opp busser til arrangementet. Bussrutene legges ut tirsdag 10, klokka 08.00.

Sted: Kirketorget
Klokka: 23.00 – 00.00.
Fra kl. 22.00 kan du kjøpe deg enkle kioskvarer, og du kan prøve skøytene på skøytebanen.
Showstart klokka 23:00
Fyrverkeri presis kl. 24:00

Arrangementet er gratis og krever ingen påmelding.

Aleksander Walmann er singer/ songwriter og har opptrådt på en rekke festivaler. I 2017 vant han Melodi Grand Prix sammen med musikkprodusenten JOWST. Samme år deltok han i NRK-programmet Stjernekamp, og i 2018 kom han på fjerdeplass i Melodi Grand Prix.

Karianne Kjærnes er fra Moss. Hun jobber som sanger, artist og skuespiller. Karianne var blant annet med på å vinne Eurovision Songcontest som korist for Alexander Rybak i Moskva. Hun har lang erfaring fra revy og teater og var i mange år en av landets mest fremtredende korister.

Gratis arrangement
Arrangør

Moss2020

hakon.saether@moss.kommune.no