BDO Østfold og Follo sponser jubileet

 

Bedriften lever av revisjon, regnskapstjenester, advokattjenester og rådgivning i Østfold. Nå ønsker de å støtte det store byjubileet i 2020. BDO har tegnet avtale som gullsponsor.

– En solid og profilert bedrift hjelper oss. Det setter vi umåtelig stor pris på. BDO er synlige og kjenner mange som er viktige for Moss2020 og jubileumsfeiringen som kommer. Nå er det enda større grunn for alle til å glede seg til det som skal skje, sier prosjektleder for Moss2020, Trygve G. Nordby.

Jubileets sjef har dermed inngått nok en viktig samarbeidsavtale i næringslivet, for å styrke jubileumsbudsjettet og øke involveringen før det store 300-årsjubileet som skal feires til året.

Utfordrer bedriftsledere

BDO bidrar med et godt økonomisk tilskudd. Kommunen har hovedansvaret for byjubileet, med planlegging, gjennomføring og økonomi. Arrangementer og hendelser vil styrkes og gjøres bedre og rimeligere for publikum ved hjelp av ytterligere økonomisk hjelp fra BDO og flere andre bedrifter.

– Vi ønsker å støtte opp under det som skjer i Moss. På den måten tar vi samfunnsansvar og gir noe tilbake til alle som bor og lever i distriktet, sier partner og leder for Østfold og Follo, Knut Evensen.

Evensen leder til sammen syv avdelingskontorer i regionen, med til sammen mer enn 100 ansatte. Bedriften har avdelingskontorer for å opprettholde nærhet til sine kunder. Evensen er en ekte Mosse-patriot og utfordrer bedriftsledere i andre bedrifter om å støtte byjubileet også. Han har et ekte engasjement for distriktet og ser både glede og nytte i at lokalsamfunnet vil vokse mye på å feire seg selv i 2020.

– Vi synes også det er hyggelig å være med på dette. Hvordan skal vi ellers utøve lokalt samfunnsengasjement hvis vi ikke er med på noe så stort som et 300-årsjubileum, spør markedssjef Grete Thunæs seg og smiler.

Glad ordfører

Evensen og Thunæs mener det er mye viktig symbolikk i et så stort byjubileum. Byfølelsen, patriotismen og stoltheten over egen by sprer seg i takt med at byen utvikles. Antall arbeidsplasser øker, og det er viktig at underholdningstilbudet er bredt og stort.

– Vi sponser idrett og kultur på samme grunnlag, avslutter de to samstemt.

Også ordfører Hanne Tollerud jubler for at lokale bedrifter vil være med i et spleiselag for jubileet. Kommunene Moss og Rygge bidrag godt for den nye storkommunen Moss skal kunne feire et solid 300-årsjubileum i 2020. Hun håper også at en større del av distriktets næringsliv vil bidra litt økonomisk.

– Vi takker for at BDO ønsker å bidra, og ser at hver eneste krone i støtte fra bedrifter vil bidra til å gjøre jubileet større og bedre, sier ordføreren.