Lørdag 26. september Matiné kl. 15 og kveldskonsert kl. 20.
Sted

Rockhouse

Bluesrock med Groove Mission og Rått Blått Gått

Dobbeltkonserter med flott bluesrock på Rockhouse på Alby med lokale, dyktige band og musikere.

Begge band spiller på hver konsert. Støtt opp om lokale band, musikere og arrangører.

Mange musikere er spillesugne etter alt for lang pause som følge av en rekke avlyste konserter under korona-pandemien. Nå forsøker vi i Moss å lage noen konserter på Rockhouse på Jeløya. Men vi har svært begrenset plass ved hver konsert, derfor tilbys både en konsert på ettermiddagen kl. 15 og en på kvelden kl. 20. Først ut er to lokale, dyktige band som spiller ulike typer bluesrock. Følgelig får dere to livekonserter i ei pakke med stor variasjon og bredde i musikalske uttrykk.

Rått-Blått-Gått består av erfarne musikere fra Moss som har deltatt i en rekke band innen forskjellige sjangre. Musikkstilen er smooth, funky, melodiøs og cool, rytmisk blues-rock. Jon Bånrud, sang, gitar, Håvard Sunde, trommer, Rolf Mostrøm, bass, Egil Jegleim, tangenter.

Groove Mission er et blues-rock-band med musikere med lang fartstid fra ulike scener. De spiller heftig, rytmisk og groovy musikk ispedd flotte blåtoner. Kraftfull leadvocal ved Lars Arild Fjeldberg. Lekne og heftige gitarriff og soloer fra Anders Ellingsen, og tilsvarende på tangenter med Egil Jegleim. Den stødige og gode rytmeseksjonen ivaretas av Freddy Aspmark på bass og Arild Pettersen på trommer.

Håper dere stiller opp for lokale musikere og band. Dette blir garantert et musikalsk høydepunkt både på ettermiddagen og kvelden. I de hyggelige lokalene, fulle av lokal rockehistorie, kan dere få kjøpe drikke fra baren og rigge dere gode plasser i lokalet.

Dere kan og bør sikre dere billetter på forhånd via TicketCo da det er begrenset plass ved hver konsert for å ivareta restriksjonene ved covid19 på best mulig måte. Eventuelle tiloversblivne billetter selges ved inngangen kun ved bankkort eller VIPPS. Cc 150.-

Velkommen til å nyte lokal musikk på sitt beste! Matiné kl. 15 og Kveldskonsert fra kl. 20.

Facebook, matiné: https://www.facebook.com/events/3268020749931603

TicketCo: https://doxalinteractiv.ticketco.events/no/nb/e/lokale_dyktige_band_med_bluesrock_i_dobbeltkonsert_paa_rockhouse_paa_alby_stoett_opp

Facebook, kveldskonsert: https://www.facebook.com/events/406552247405036

 

Billetter på nett
Arrangør

Rockhouse

ejegleim@gmail.com