Byggfakta skal vokse i Moss

 

Gjennom 50 år har Byggfakta forsynt byggenæringen med forretningsmuligheter. Grunnet en større satsing i Moss, vil bedriften også være med som gullsponsor for byjubileet.

I løpet av 2019 har Byggfakta økt fra 30 til over 40 ansatte i Moss, og er i ferd med å bli en av byens større arbeidsplasser. Og i jubileumsåret 2020 skal det ansattes et betydelig antall nye medarbeidere. Bedriften holder til i tipp topp moderne lokaler på M6 Verket i Moss.

– Vi ønsker å være støttespiller av byjubileet for å bidra til at det skjer noe i Moss, men også for å bygge en indre stolthet og kultur på arbeidsplassen vår. Vi skal sette et tydeligere lokalt preg på Byggfakta i nærmiljøet, sier daglig leder Daniel Antonsson .

Han er er, sammen med sine lederkolleger Anita Sohlman Lund og Pål Engeseth , svært opptatt av at Moss skal være en veldig god by å leve og bo i. Dette betyr veldig mye når bedriften nå skal vokse og rekruttere nye ansatte. Blir Moss mer attraktiv, kan det like gjerne komme søkere fra Oslo som fra Moss til de nye jobbene.

– Vi vil få folk til å flytte hit, og samtidig er det jo artig å kunne hjelpe til med å løfte 300-årsjubileet litt med et kronebidrag, fortsetter han.

Byggfakta er størst på å kartlegge byggeplaner i Norge. Bedriften har en stor research-avdeling som intervjuer markedet og materialleverandører. Gjennom den 50 år lange historien har Byggfakta jobbet med å koble kjøper og selger tettere sammen gjennom kunnskap og kjennskap. Og databasen  deres dokumenterer at det er mange byggeprosjekter i Moss fremover.

Siden 1969 har navnet Byggfakta stått som synonym for Norges informasjonstjeneste innen byggenæringen. Bedriften leverer oppdatert informasjon om 250 nye og 1500 eksistrende prosjekter hver uke til kundene. Byggfakta utgir også fagbladene VVS aktuelt og Byggfakta, med tilhørende nettsider.

I tillegg driver Byggfakta Nordens største produktportal, produktfakta.no. Dette er en nettside med en komplett oversikt over produkter, løsninger, nyheter, dokumentasjon og referanseprosjekter rettet mot proffmarkedet, samt forbrukernettsiden byggfaktabolig.no.