– Byjubileet kommer til å bli et tidsskille i Moss

 

Bilbutikk1 AS er Volvo-forhandleren i Moss. Nå er bedriften også en av de viktige sponsorene av 300-årsjubileet i Moss.

Nyttårsaften går startskuddet for et innholdsrikt år med store hendelser og feiring i Moss. Næringslivet stiller opp og bidrar på mange måter, og antall støttespillere av Moss2020 stiger. Nå har vi tegnet vår første avtale med en aktør i bilbransjen, gjennom en gullsponsoravtale med Bilbutikk1.

– Det er hyggelig å kunne være med på noe slikt. Vi tror at byjubileet kommer til å bli et tidsskille i Moss, og gleder oss til alt som skal skje i 2020. Dette kommer virkelig til å sette Moss på kartet, sier Tom Lindegaard og Ulf Petter Pedersen i Bilbutikk1.

Prosjektleder for Moss2020, Trygve G. Nordby, er ikke noe mindre begeistret. Han ser at involveringen fra de 25 sponsorene og bedriftene som så langt har tegnet samarbeidsavtaler, er veldig god. At så mange bedrifter engasjerer seg og vil identifisere seg med Moss2020, tar han som et tegn på at byjubileet er veldig viktig for alle som bidrar i lokalsamfunnet og regionen.

Gullsponsor. Administrerende direktør Tom Lindegaard (t.v.) i Bilbutikk1 og Key Account Manager Ulf Petter Pedersen støtter byjubileet i 2020 som gullsponsor. Foto: Svein A. Halvorsen