– Dette kommer til å bli et populært fotopunkt

 

– Det sa ordførere Hanne Tollerud da Mossefossen ble lyssatt fredag kveld. – Moss kommune har i flere år hatt et mål om å skape flere aktiviteter i sentrum og vi er derfor svært glade for denne jubileumsgaven fra Sparebank1 Østfold Akershus. –  Lys gir trivsel, trygghet og tilgjengelig.

Under en vakker seremoni med musiker Stian Omenås og Åshild Skiri Refsdal ble vannet i Mossefossen først sluppet opp, før fossen ble lyssatt for aller første gang. – Sparebank1 har en viktig samfunnsoppgave med å bidra til bærekraftige lokalsamfunn. Det er en oppgave vi tar meget alvorlig, sa Arild Bjørn Hansen.  – Mossefossen regnes som byens fødested der blant annet møllene og tømmerfløting la grunnlag for byen. Det føles derfor ekstra viktig å bidra til å belyse mossefossen. Denne gaven er også et symbol på at vi heier på utviklingen i byen, sa Hansen.

Han ønsket at den nye lyssettingen skal bidra med mange flotte opplevelser. – Kanskje blir det et sv de mest fotograferte stedene i Moss, avsluttet han.

Foto: Rpy Nilsen/ Moss fotoklubb