Onsdag 12. august 20:00
Sted

Nesparken

Konsert med Eva Weel Skram

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister.

Albumet «Finne Heim» er hennes første utgivelse med norske tekster. Et album som fikk strålende mottagelse fra både presse og publikum. Nå kommer hun til Moss!

Billetter i salg her: http://bit.ly/EvaWeelSkram-Moss

Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i «Hver gang vi møtes», har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange. Singlene fra det nye albumet ble sluppet som perler på en snor, og konsertpublikum over hele landet kan glede seg til å få servert nye favoritter som «Kom igjen» og «Finaste» i tillegg til både stev og Evas vakre tolkninger av storheter som Ole Paus og Henning Kvitnes.

Konsertene er, som albumet, smakfullt innpakket i vakre og harmoniske lydbilder, og Eva har som alltid med seg sin faste musikalske samarbeidspartner, ektemann og gitarist Thomas Stenersen.

Eva Weel Skram med band i Nesparken blir et av høydepunktene under Jubileumsuka Christian Frederik-dagene. Det er bare å glede seg til en stemningsfull konsert i august. 

 

Billetter på nett
Arrangør

Moss2020

post@moss.kommune.no