Torsdag 13. august 18:00
Sted

Moss Kulturhus

Inspire change. Nasjonalt arrangement

«Inspire Change» samler for første gang ungdom fra syv av de største organisasjonene i Norge for å sette søkelyset på utfordringer knyttet til menneskerettigheter, miljø, klima og andre internasjonale problemer.

Innleggene skal løfte frem nye ideer og inspirere andre ungdommer til å engasjere seg i samfunnsspørsmål.For første gang i Norges historie går Amnesty International, Changemaker, Greenpeace, Natur og Ungdom, Press – Redd Barna Ungdom, Røde Kors Ungdom og Spire sammen med skaperne av TedXOslo for å gi syv engasjerte ungdommer muligheten til å få førsteklasses kommunikasjonstrening, slik at de skal kunne holde inspirerende taler slik man kjenner dem fra Ted Talks.

Prosjektet skal finne frem til syv ungdommer med spennende ideer, tanker, engasjement for samfunnet og meninger de vil formidle. Selv om foredragsholderne blir valgt ut av organisasjonene som står bak prosjektet, skal foredragene være basert på ungdommenes egne tanker og drivkraft.

Samfunnsengasjerte ungdommer fra hele Norge vil komme til Moss for å dele sine ideer, entusiasme og ønske om positive endringer. De skal presentere sine tanker og meninger, gjennom i ti minutters foredrag, med sterke og tydelige budskap. Alt dette skal filmes. og distribueres ut på flere sendeflater for å inspirere og rekruttere enda flere ungdommer

Informasjon kommer
Arrangør

Moss kulturhus

Berit.Rodstol@moss.kommune.no