Lørdag 26. september 13:00
Sted

Rygge Ungdomsskole

Mossekarusellen 2020 – Årefjorden rundt

Mossekarusellen er en løpskarusell som består av 4 løp.

Underlaget er hovedsakelig terreng / grus. Årefjorden rundt er det 4. og siste løpet for Mossekarusellen 2020. Distanse 13,0 km eller valgfri kortere distanse på 8,3 km for trimklasse uten tidtaking. Fellesstart. 

Løypetrase: Start Rygge ungdomsskole – Calbergskogen – Dyre gartneri – Feste – Ekeby – Årefjorden – Fugelvik – Feste – Calbergskogen – mål ved Rygge ungdomsskole (kart er å finne på hjemmesiden til Mossekarusellen).

Mossekarusellen vil i sesong 2020, som forøvrig er den 44. gangen løpskarusellen arrangeres, være med å markere byjubileet, Moss 2020. På det første løpet til karusellen, Albyløpet, skal det deles ut T-skjorter til alle løpere. På T-skjortene vil det være trykk både for Mossekarusellen og for byjubileet.

Løperne kan på løpene enten velge å løpe i Tidtagerklasse eller man kan løpe en kortere løype uten tidtaking, dvs. trimklasse (man kan også løpe den lengste distansen som trimklasse). Klasseinndelingen for løpene er 12-15 år, 16-19, 20-24, 25-29, 30-34 osv. eller TRIM. De som melder seg på i aldersbestemte klasser får oppgitt tid i resultatlistene.

For å få en karusellsesong godkjent må minimum 3 av 4 løp være gjennomført i løpet av en sesong. Det vanker jubileumspremie for alle løpere som fullfører i 5, 10, 15 osv. opp til 40 år (40 år etter sesongen 2016). Jubilantene får i tillegg en ekstra premie; en felles festmiddag som arrangeres etter endt sesong. Premiering på løpene ellers er uttrekkspremier på startnummer, til alle løpere under 12 år og til beste dame og herreløper. På et av løpene deles Mossekarusellens T-skjorte ut til alle (i 2020 vil T-skjortepremeien bli delt ut på Albyløpet).

 

Påmelding:

Online påmelding for Albyløpet og hele karusellen via hjemmeside til Mossekarusellen. Påmeldingen åpner medio mars 2020.

Påmelding for de resterende løpene gjøres direkte på startstedet på løpsdagen.

Starttidspunkt:
Start kl. 13.00 for Årefjorden rundt.
Forhåndløping onsdagen før Årefjorden rundt er kl. 18.00.

Hjemmeside: www.mossekarusellen.no

Billetter på stedet
Arrangør

Mossekarusellen

mossekarusellen@gmail.com
Foto av Mossekarusellen