Lørdag 3. oktober Matiné kl. 15/ kveld kl. 20
Sted

Rockhouse

Tombstones

Glad musikk fra 60-årene med Tombstones på Rockhouse, til middags og kvelds.

I serien av gode konserter av mosseband med røtter i musikken fra 50, 60- og 70-tallet, er det gamle, gode Tombstones som nå tråkker til igjen. Gutta er nesten akkurat de samme som 15-åringene som heiv seg på pop-bølgen allerede i 1965. (se foto)

Jan «Apache» Larsen på gitar, Eivind «Matbiten og Pizzakjører´n» Jacobsen på bass, Roger Bruun på rytmegitar, Egil Jegleim på tangenter og Arne Forsgren på trommer (tidligere Stein Mathisen). Lån gutta øre og en rytmefot eller to, og vi garanterer både smil om munnen og en god musikalsk opplevelse med «perler fra pop- og rockens glanstid». Dere får høre låter av Beatles, Shadows, Stones, Kinks, Searches, Hepstars, Pussycats og mange flere. Dessuten spilles nok noen av bandets egne låter. (CD: «Well Come On», Spotify)

På grunn av corona-restriksjoner selges det kun 45 billetter pr. konsert. Og det tilbys derfor en konsert kl. 15 og en ny kveldskonsert kl. 20. Dørene åpner 30 min før konsertstart. Baren kan servere drikke. Begrenset adgang til dans. Det spilles to sett med en liten pause i mellom. Så skru opp forventningene, kom og nyt ettermiddagen i de trivelige lokalene med mange lokale rocke-minner.

Du kan og bør sikre deg billett ved å kjøpe på forhånd via TicketCo. Eventuelle ledige billetter selges i døra kun ved bruk av bankkort eller VIPPS. Cc 220.

Vi håper å sees og høres! Velkommen skal dere være!

Tombstones på Facebook: https://www.facebook.com/tombstones.moss
Rockhouse på Facebook: https://www.facebook.com/Rockhouse-Alby-gård-253787857983598

 

 

Billetter på stedet
Arrangør

Rockhouse

ejegleim@gmail.com