Foto av Berit Rødstøl

Hansen Protection først ut

 

Første sponsor er i boks for Moss2020. Hansen Protection er den første bedriften som har signert sponsoravtale med byjubileet. Bedriften legger vesentlige verdier på bordet for å sikre gode jubileumsopplevelser for innbyggerne.

– Vi er storfornøyde med at Hansen Protection vil bidra til at vi kan skape noe virkelig minnerikt i 2020. Med så mange og så store arrangementer som Moss skal by på neste år, er det viktig å styrke finansieringen og samarbeidet med næringslivet. I tillegg er det ekstra stas at en spennende bedrift med lange tradisjoner og dype røtter i Moss blir vår støttespiller. Det er et sterkt signal, sier prosjektleder for Moss2020, Trygve G. Nordby.

I tillegg til at kommunene legger betydelige midler i potten for at byen skal feire 300 år med stil og spennende innhold, ønsker jubileumskomiteen å skape et spleiselag for å gjøre arrangementene større, bedre og billigere for folk. Mange arrangementer vil bli gratis for publikum, og noen får subsidierte billettpriser dersom prosjektlederens frieri til næringslivet gir god respons. Med Hansen Protection er han godt i gang. Nå håper prosjektlederen at engasjementet og viljen Hansen Protection ved adm. dir. Terje Gorm Hansen viser, vil smitte over på andre bedriftsledere. Nordby forteller at han allerede er i forhandlinger med flere andre.

– Vi er jo mossinger, og vil være med å bidra på dette. For oss er det en fin mulighet til å markere oss på mange måter. Både internt og eksternt. Dessuten får vi vist frem spennende produkter og løsninger i avtaleperioden, og det har selvsagt verdi for oss, smiler Hansen.

Den handlekraftige mossepatrioten og bedriftslederen brukte ikke mange dagene fra det første møtet med Moss2020 og til han tok beslutningen om å tre støttende til. Og han oppfordrer andre bedrifter til å bli med. 300-årsjubileet skal gjøre mossinger i den nye storkommunen stoltere av byen sin, og bli med på å løfte Moss fram i folks bevissthet. Det er en ypperlig anledning til å samle mange ulike krefter for tidenes arrangementsår og dugnad. Dette kommer også til å gjøre Moss til en mer synlig by nasjonalt, og tiltrekke mange besøkende.

Om ti måneder starter 2020 og 300-årsjubileet med stor folkefest og nyttårsfeiring, med tusenvis av mennesker på Kirketorget. 

Fakta om Hansen Protection

  • Jobber med personlig beskyttelse, arbeidsregntøy Båt- og spesialprodukter. Slagord: «Tar vare på mennesker, verdier og miljø».
  • I 1877 startet produksjon av regntøy og presenninger. I 1932 redningsvester og sikkerhetsutstyr.
  • Har ledende posisjon som leverandør av integrerte tjenester på norsk sokkel, og er markedsleder i Europa.
  • Frem til 2011 var Hansen Protection en del av Helly Hansen.
  • Er kanskje mest kjent for de avanserte overlevelsesdraktene som redder liv under tøffe maritime forhold.
  • 500 millioner i årsomsetning. Har de siste årene kjøpt opp flere bedrifter, og er i vekst.