Lørdag 17. oktober 19:30
Sted

Samfunnssalen, Kirkegata 13, Moss

AVLYST! In Search of Democracy 3.0 – del 2

Forestillingen “In Search of Democracy 3.0” er dessverre avlyst pga. innstrammede reiserestriksjoner mellom landene / COVID 19. Vi håper å finne en ny dato i mai/juni 2021.

Se https://oit.no for oppdateringer.

 

Denne interaktive forestillingen er visuell, musikalsk og full av historier og dialog. Det hele begynner med en fortelling om demokratiets opphav som nok vil overaske mange, og fortsetter gjennom dagens utfordringer og mot en mulig fremtid.

Autoritære ledere, algoritmestyrt informasjon, polarisering, pengemakt og voksende mistillit til politikere: Det internasjonale nyhetsbildet kan være deprimerende lesning.

I Norge er vi så heldige å bo i et land hvor demokratiet har gode kår generelt. Samtidig kan lokalt demokrati preges av avmakt i møte med nasjonale eller globale krav til utviklingen på områder som industri, miljø og byutvikling.

Hvis vi vil fordele makt på en rettferdig måte, må noe endres. Men hva – og hvordan? Company New Heroes leter etter svar i hele Europa – og i Moss.

In Search of Democracy 3.0 er et undersøkende kunstprosjekt som ser på hvordan lokalt demokrati  kan praktiseres i en stadig mer globalisert verden. Høres det komplisert ut? Nederlandske Company New Heroes og regissør Lucas de Man gjør det enkelt!

NB! Forestillingen spilles på engelsk.

Om prosjektet:

In Search of Democracy 3.0 er invitert til feiringen av Østfold Internasjonale Teater i samarbeid med Moss 2020, for å bidra til samtalen om byens fremtid. Dette blir en samtale som ikke foregår via debattinnlegg og kronikker, men gjennom kunst og teater. I august gjennomfører vi prosjektets første del: en interaktiv kunstinstallasjon med mossingenes visjoner for nye offentlige byområder.

In Search of Democracy 3.0  er et pilotprosjekt under IN SITU Act og er støttet av EU-programmet Kreativt Europa. Det har også mottatt støtte via Viken Fylkeskommune.

In Search of Democracy 3.0  presenteres av Østfold Internasjonale Teater i samarbeid med Moss 2020, Byliv Moss, Christian Frederik-dagene og Moss kulturhus.

Billetter og mer informasjon: http://oit.no/produksjon/democracy/

Tider/steder:
Onsdag 14.10. kl. 19:30
Samfunnssalen, Kirkegata 13, Moss

Torsdag 15.10. kl. 19:30
Sted TBA, Moss

Fredag 16.10. kl. 19:30
Sted TBA, Moss

Lørdag 17.10. kl. 19:30
Sted TBA, Moss

NB! Ekstraforestillinger kan komme til, se www.oit.no  for oppdateringer

Billetter på nett
Arrangør

Østfold internasjonale teater

ida@oit.no
Foto av Marcia van der Zwan