Torsdag 25. juni 18:00
Sted

Nesparken

KAPTEIN RØDSKJEGG GÅR BANANAS!

Midt i hjertet av Moss ligger Nesparken. Parken ligger som en halvøy mot Norges 5. største innsjø; Vansjø. I denne parken har nå Kaptein Rødskjegg og sjørøverne etablert seg.

Et fast tilholdssted for sjørøverne etter 21 år med tokter langs norskekysten. Etter ni år med seks forskjellige forestillinger og 25000 publikummere («Eventyrtyven» i 2010, «Scenen er min» i 2011, «Sirkus-Skurken» i 2012, «Havets Flamme» i 2013, «Hipp Hipp Hurra!» i 2014, «Eventyrtyven» i 2015, «Scenen er MIN!» 2016, «SirkusSkurken» 2017, «Havets Flamme» 2018 og «Kaptein Rødskjegg og Prinsessebanden» 2019), er vi nå klare for en ny spesiell sommer i fantastiske Nesparken!

Kaptein Rødskjegg og sjørøverne er endelig tilbake! Etter en lang og ufrivillig karantene, kliner de til i Nesparken med et splitter nytt show. Denne gangen har Kaptein Rødskjegg fått store problemer……og når Kapteinen har problemer, da har Kalle Kanon og Jern Harry enda større problemer! Saken er at den kyssegale Kapteinen ikke har fått et eneste i kyss i Kysseloggboka si på flere måneder, da det er et smittsomt virus som herjer, og kyssing på prinsesser og damer er strengt forbudt.
Men nå har kaptein Rødskjegg fått nok av karantenelivet og vil ut å fylle opp Kyseloggbokas mange tomme sider med deilige prinsessekyss og alle andre kyss han kan få tak i. Og han skyr ingen midler. Kapteinen har rett og slett klikket fullstendig og går nå helt bananas! Kalle og Jern Harry gjør sitt beste for å holde på ham, men det er ikke mulig å snakke fornuft til Kapteinen når kyssesyken har slått inn. Han er kun oppsatt på å rømme ut i den store verden for å samle kyss!
Vil Kapteinen greie å rømme?
Vil han noen sinne bli frisk igjen?
Vil han få fylt opp Kysseloggboka?

VIL HAN NOEN GANG SPISE FLAGGERMUS IGJEN?
Den som kjøper billett får se!
Her får du spenning, musikk, dans, sjørøvertull, eventyr og storveis familiehumor.
Her kan familier fra fjern og nær oppleve en hyggelig ettermiddag i parken med god familieunderholdning. Parken er selvfølgelig åpen for alle hele dagen, men «dørene» for show åpner kl 1700, showet starter kl 1800. Mat og drikke er å få kjøpt i parken. HUSK: Ta med noe å sitte på, samt at det er utendørs. Vi følger rådene fra FHI og kommunelegen. Vi stiller med smittevernansvarlig, og tar alle restriksjoner på største alvor. Hvis regjeringen kommer med endringer i forhold til antall besøkende, justeres dette fortløpende. NÅ KUN 200 PLASSER
Passer for pirater og piraterinner i alle aldre.

Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på forhånd.

Billetter på nett
Arrangør

Ole Jacob Lindberg

jacolind@online.no 92857707