Kias Reklame støtter byjubileet som gullsponsor

 

Landets eldste attføringsbedrift, Krapfoss Industrier, vil være med på 300-årsjubileet i Moss gjennom datterselskapet Kias Reklame. Bak beslutningen ligger lokalpatriotisme og et ønske om å støtte opp under det som skjer av større ting i Moss.

Som gullsponsor blir Kias Reklame definitivt en av byjubileets samarbeidspartnere. En støtte som kommer alle mossinger til gode gjennom alt som skal skje i byen i 2020.

Allerede i 1954 etablerte Moss Rotary bedriften som gjennom mange år har bidratt sterkt til å få folk ut i arbeid igjen. I dag produserer Kias Reklame trykksaker, kataloger, skilt, dekor og mye mer. I tillegg selges et stort spekter av reklameartikler til ulike anledninger. Kunderelasjonene er mange, og finnes over hele landet. Moss er likevel viktigst for bedriften, som vant Mossiana-prisen i 2010 for sitt virke lokalt. Daglig leder Tor-Arne Syversen er stolt av hva bedriften har oppnådd, og er like stolt av å kunne bli støttespiller for Moss2020 i jubileumsåret til Moss.

– Jeg føler at vi bør støtte opp under en så stor begivenhet i lokalsamfunnet og byhistorien. Lokalpatriotismen er sterk her hos oss, og den nye storkommunen med Moss og Rygge fra 2020 blir veldig bra. Vi ser også i jubileumsprogrammet at det blir veldig mange fine markeringer, og mange av produktene våre hører naturlig inn i et byjubileum, sier Syversen.

I dag består Kias Reklame av 15 ansatte, og med hele systemet i Krapfoss Industrier er det 55 ansatte. I tillegg er det sysselsatt 145 på ulike tiltak, slik at totalen arbeidsplasser egentlig er hele 200.

– Vi kan gi kundene våre det de behøver innen reklame fra A til Å. Fra et lite visittkort og til et digert skilt på 35 meter, smiler han.

Nå ser gullsponsoren for byjubileet frem mot 2020 og feiringen med både spenning og forventninger.