Gi jubileumsgaver som varmer

Har du lyst til å gi bort en gave som varmer litt ekstra? Hva med å gi bort en magisk opplevelse med Trygve Skaug til morgenfuglen, billetter til Minimorsa til barnefamilien eller en fantastisk konsert med Eva Weel Skram til kjæresten eller svigers?

Trygve Skaug. Bli med på magisk Soloppgangskonserten» med Trygve Skaug 8.august  kl. 05.00 i Nesparken. Tenk deg en tidlig morgen ved Rundhuset i Nesparken. Du setter deg på din medbrakte stol, og ser utover vannet. Du har hentet deg en blings og kopp med varmt drikke. Der på scenen sitter Trygve Skaug klar til å spille for deg, mens solen står opp bak ryggen hans. Det er slike opplevelser som varer lenger, og som gjør enkelte dager ekstra spesielle. 

MiniMorsa er barnas egen jubileumsfest. Her blir det konserter med kjente artister: Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow, Kaptein Rødskjegg, Kalle kanon og Jernharry, Sanna & The Roosters er noen av de du vil møte denne kvelden. Besøk verdens største vannsklie, Slim/Squichy og blinkende romskip, Inspiria, discotelt, bamsesykehus, fortellertelt med mye, mye mer! Gled dere alle barn i alle aldre! Det blir chill-out avdeling for de som vil slappe av litt, i hengekøyer fra ChillOut!

Eva Weel Skram er en av Norges kjæreste artister. Hun ble et kjent ansikt gjennom Idol, før hun sammen med ektemann utgjorde duoen «Eva &The Heartmaker». Mange konserter og fire studioalbum ble det før, Eva Weel Skram ble soloartist, stadig med ektemann Thomas Stenersen på gitar ved sin side. Eva har gitt Norge en lang rekke store hits. «Selmas song» fra tv-serien «Snøfall» og «Vi lovar» av Oscar Danielson, er to eksempler. Eva Weel Skram med band i Nesparken blir et av høydepunktene under Jubileumsuka Christian Frederik-dagene. 12. august en onsdag, med grønt gress, midt i byen med vann på alle kanter, det gir perfekte rammer.

 

Billettene finner du her!