Marker Sparebank blir gullsponsor for byjubileet

 

Det passer veldig bra for oss å bidra til fellesskapet på denne måten, sier banksjef Rune Iversen i Marker Sparebank.

Banken holder til i lokaler rett ved det nye kulturhuset i Moss, som skal huse flere av de store jubileumsarrangementene i 2020. Som gullsponsor blir Marker Sparebank en av byjubileets viktige samarbeidspartnere og den økonomiske støtten går i praksis til det som skal skje i Moss i 2020.

Sterke forbindelser og dype røtter i lokalsamfunnet er viktig for Marker Sparebank. Alle typer bank- og forsikringstjenester ytes med personlig service fra de ansatte på kontorene i Moss, Ørje, Rakkestad, Aremark og Rømskog.

–  Vi ønsker å være i sentrum, slik at nye og eksisterende kunder kan komme og få økonomisk rådgivning hos oss på en praktisk og enkel måte. Vi tror også at de yngre ikke bare kan være selvbetjente på digitale banktjenester, men at også de behøver og setter pris på personlig rådgiving, sier banksjefen samstemt med filialleder Erik Engebretsen.

Røttene til Marker Sparebank går helt tilbake til 1851. Nå gleder ledelsen og de ansatte i banken seg stort til 300-årsjubileet i Moss i 2020. Gjennom hele året skal de synes, delta og glede seg over utviklingen og alt som skjer i Moss.