Lørdag 8. august 15.00
Sted

Nesparken

AVLYST!Morsa Jubileumsvandring

Kulturell vandring langs Morsavassdraget.

AVLYST! Registrering og start fra Sjørøverbrygga i Nesparken. Det ønskes velkommen med Morsa og Mosseøl, mens Moss og Omegn Boccia og Teppecurlingklubb serverer den ikke ukjente retten pølse i vaffel.

Sanggruppa 12-13 og Krapfoss Hornorkester underholder både ved start, underveis og ved siste stopp. Det blir som alltid korte foredrag om byens brennerihistorie og lokalhistorie.

Første stopp blir i år Arnescenen i Nesparken. Deretter går vi den nye, flotte stien langs elva og fossen ned til Verket og Møllebyen. Det blir stopp og servering underveis på den nye grillplassen og på Elveplassen.  Siste stopp i år blir Heilmannparken. Der blir vi mottatt av Mosseølets Venner. Også i år vil Mossefossen være åpen når vi passerer.

Årets jubileumsvandring avsluttes ved 18-tiden. Men for den som ikke ønsker å gå rett hjem, holder serveringsstedene i området åpent for vandrerne.

Deltakeravgift kun kr. 300 for medlemmer i Morsa1833 og 400 for ikke-medlemmer.

Påmelding på nettsidene www.morsa1833.no. Grunnet Korona-pandemien må det i år være begrenset deltakelse og nøye overholdelse av smittevernreglene. Man bør derfor være raskt ute med påmeldingen.

Styret i Venneforeningen Morsa1833 i samarbeid med Mosseølets Venner

Billetter på nett
Arrangør

Morsa 1833

post@morsa1833.no