Lørdag 19. september 10:00 – 15:00
Sted

Moss

Moss Sykkelfestival 2020

Moss sykkelfestival er et arrangement for folk i alle aldre.

Alle aktører som bidrar i arbeidet med å fronte sykkel som aktivitetsform er hjertelig velkommen til å delta med stand i Nesparken. I 2019 hadde festivalen samarbeidspartnere som Trygg Trafikk, Moss kommune, Red Bike, Achilles International, Moss Frivilligsentral og Inspiria Science Center og ikke minst luftige svev av Adrian Tell og co for å nevne noen. Gratis byggvafler fra Duga ble laget på stedet og Dyre Gård delte ut gratis eplemost til barna. I 2020 skal festivalen samkjøres med Barnas dag, så det legges opp til mange morsomme aktiviteter for barna spesielt. 

Budskapet med festivalen er at sykkelen er fremtiden, og den er for alle, enten du må sykles i en Rickshaw sykkeltaxi, sykkelvogn eller trener på klubbnivå med landevei- eller terrengsykkel. Sykkelen er også er samlingspunkt, hvor ulike sosiale lag utjevnes og som stimulerer ekte livskvalitet med bedre helse og etablering av gode relasjoner. I tillegg til at dagen er for barna, vil vi også sette et søkelys mot våre nye landsmenn, og spesielt unge enslige innvandrere, som trenger å bli integrert på en effektiv måte. Frivilligsentralen vil bidra spesielt innenfor dette området, men også sykkelklubbene vil spille en viktig rolle. 

Ta med kjente og kjære, store og små, og bidra til at denne dagen fylles med spektakulære svev, mange sykkel-aktiviteter, god mat og drikke og at vi sammen viser at sykkelen faktisk er for alle!

Arrangementet er gratis!

Gratis arrangement
Arrangør

Bedre Hjerter

kenneth@bedrehjerter.no