Moss2020 har passert 3 mill. i sponsorer

 

Det satses bredt på skikkelig 300-årsfeiring i 2020, med god kommunal finansiering. Men stadig flere bedrifter melder seg på som sponsorer og støttespillere. Til nå har Moss2020 fått aksept fra 17 sponsorer på verdier for til sammen over 3 millioner kroner.

– Dette begynner å bli veldig bra. På senhøsten lanserer vi komplett program og innhold for 2020. Innen den tid håper vi å ha landet avtaler med næringslivet for 4 millioner kroner totalt. Det skal vi klare, for allerede nå har vi kommet til 3.114.000 kroner. Vi setter veldig stor pris på den store interessen og engasjementet vi møter i næringslivet, sier prosjektleder for Moss2020, Trygve G. Nordby.

Byjubileet er noe som angår alle Mossinger, og i tillegg kommer til å glede mange besøkende. Mange mennesker fra ulike lag, foreninger og grupperinger er godt i gang med å planlegge storstilte hendelser og arrangementer som skal foregå gjennom hele 2020. Det er mange som bidrar med sin innsats, og stadig flere bidrar også med penger for å styrke budsjettet. Det handler om å gjøre 300-årsjubileet i Moss til noe virkelig stort.

 

–  Vi som jobber i jubileumsadministrasjonen har mange oppgaver og hektiske dager. Med velvilje fra mange deler av lokalsamfunnet og næringslivet, blir det ekstra motiverende og inspirerende å jobbe videre for å gjennomføre 2020 med stil, smiler Nordby.

 

Samtidig oppfordrer han flere bedrifter, og bedrifter som ikke har bestemt seg enda, om å bidra med det de har mulighet til. Et 300-årsjubileum er allemannseie og en ypperlig anledning til virkelig å sette Moss på kartet og markere at byen er i vekst og utvikling på mange måter.