Fredag 8. mai 18:30
Sted

Alby

AVLYST! Mossekarusellen 2020 – Albyløpet

Mossekarusellen er en løpskarusell som består av 4 løp; Albyløpet på 3 km, Ekholtløpet på ca. 7 km, Kambomila på ca. 10 km og Årefjorden rundt på 13 km. Løpene går i både Moss og Rygge. Underlaget er hovedsakelig terreng / grus, men noe asfalt på Årefjorden rundt.

Mossekarusellen vil i sesong 2020, som forøvrig er den 44. gangen løpskarusellen arrangeres, være med å markere byjubileet, Moss 2020. På det første løpet til karusellen, Albyløpet, skal det deles ut T-skjorter til alle løpere. På T-skjortene vil det være trykk både for Mossekarusellen og for byjubileet.

Løperne kan på løpene enten velge å løpe i Tidtagerklasse eller man kan løpe en kortere løype uten tidtaking, dvs. trimklasse (man kan også løpe den lengste distansen som trimklasse). Klasseinndelingen for løpene er 12-15 år, 16-19, 20-24, 25-29, 30-34 osv. eller TRIM. De som melder seg på i aldersbestemte klasser får oppgitt tid i resultatlistene.

På Albyløpet er det puljestart med ca. 2 aldersklasser sammen i hvert startfelt. På de 3 siste løpene er det fellesstart.

For å få en karusellsesong godkjent må minimum 3 av 4 løp være gjennomført i løpet av en sesong. Det vanker jubileumspremie for alle løpere som fullfører i 5, 10, 15 osv. opp til 40 år (40 år etter sesongen 2016). Jubilantene får i tillegg en ekstra premie; en felles festmiddag som arrangeres etter endt sesong. Premiering på løpene ellers er uttrekkspremier på startnummer, til alle løpere under 12 år og til beste dame og herreløper. På et av løpene deles Mossekarusellens T-skjorte ut til alle (i 2020 vil T-skjortepremeien bli delt ut på Albyløpet).

Påmelding:

Online påmelding for Albyløpet og hele karusellen via hjemmeside til Mossekarusellen. Påmeldingen åpner medio mars 2020.

Påmelding for de resterende løpene gjøres direkte på startstedet på løpsdagen.

Starttidspunkt:
Start kl. 18.30 for Albyløpet, Ekholtløpet og Kambomila.
Start kl. 13.00 for Årefjorden rundt.
Forhåndløping onsdagen før Årefjorden rundt er kl. 18.00.

Hjemmeside: www.mossekarusellen.no

 

 

 

Billetter på nett
Arrangør

Mossekarusellen

mossekarusellen@gmail.com
Foto av Mossekarusellen