Nå kan du se Moss i kråkeperspektiv

 

– Endelig er vi i gang igjen med jubileet, sa ordfører Hanne Tollerud da hun lørdag åpnet utstillingen”Moss i kråkeperspektiv”

Fotografiene av Ole Petter Førland presenterer mangfoldet i den nye storkommunen med natur, kulturlandskap, kystkultur, arkitektur med mer. – Det har handlet om å finne strukturer, linjer og kontraster i landskapet eller kjente motiver dokumentert i en ny vinkel. Ofte finner jeg de beste og mest spennende bildene lavt, sier Førland.

Han har siden i fjor sommer fartet rundt med dronekameratet i den nye kommunen. Underveis i prosjektet har han oppdaget mange nye steder. – Det eneste jeg savner er vinteren, den ble jeg snytt for, sier han.

Dronefoto fra utstillingen til Ole Petter Førland.

Ordfører Hanne Tollerud lot seg begeistre og kom med en oppfordring til mossingene. – Dette er en gylden anledning til å bli ekstra kjent i den nye kommunen. Nå kan folk dra ut og finne frem til stedene på bildene, sier ordføreren som også er leder av jubileumskomiteen. Førland har fått støtte av Moss2020 til utstillingen.

Ole Petter Førland er fotograf og eneansvarlig for prosjektet. Han er 56 år, lektor, og født og oppvokst på Ekholt. Utstillingen står ved Moss kirke i Dronningens gate. Den er gratis og varer til august/september.

Utstillingen vil stå fram til høsten på ulike steder i Moss.

Dronefoto fra utstillingen til Ole Petter Førland.
Hanne Tollerud, ordfører og leder av jubileumskomiteen, åpnet lørdagens utstilling. Her sammen med dronefotograf Ole Petter Førland.