Oslo Flaggfabrikk støtter Moss2020

 

Bedriften har i 116 år produsert flagg for landets mange store arrangementer. Nå er Oslo Flaggfabrikk støttespiller og sponsor av 300-årsjubileet i Moss.

– Det tikker stadig inn spennende bedrifter som ønsker å bidra til at byjubileet blir enda mer ambisiøst. Oslo Flaggfabrikk er på mange måter en bedrift for de store anledninger, og vi er veldig takknemlige for støtten de gir oss, sier prosjektleder for Moss2020, Trygve G. Nordby.

Den økende interessen fra næringslivet vil bidra til bedre arrangementer under 300-årsjubileet neste år. Budsjettet styrkes og medvirkningen er til stor hjelp for Moss2020 som skal sy sammen og arrangere et bredt jubileumsprogram. 300-årsjubileet i Moss skal bidra til at Moss på mange måter blir en bedre by å bo i og å besøke.

– Vi er imponert over det omfanget byjubileet har presentert så langt, og vi gleder oss stort til 300-årsfeiring i hele 2020, sier daglig leder Ellen Vanem i Oslo Flaggfabrikk. Fabrikken er landets eldste flaggprodusent. Bedriften ble etablert i 1903, og har levert til store og små arrangement i over 100 år. Suksessfaktorene ligger i fagkunnskap innen flagg, faner, flaggstenger og markedsmateriell. Bedriften har vært etablert med salgskontor og lager i Moss siden 1991 og har hele Norge som kundegrunnlag. Oslo Flaggfabrikk ønsker å bidra til at Moss 2020 får gjennomført de flotte planene for 300-årsjubileet i 2020.

Billedtekst: Prosjektkoordinator Janne Sønnesyn (t.v.) og daglig leder Ellen Vanem sponser Moss2020 for å bidra til gjennomføringen av de flotte planene som er lagt. Foto: Svein A. Halvorsen.