Lørdag 8. august 12:00
Sted

Torderødparken

AVLYST! Piknik i Torderødparken

Etter et møte mellom ordfører Hanne Tollerud, administrativ ledelse, kommuneoverlege Kristian Krogshus og prosjektleder Trygve G. Nordby i Moss2020, ble det i dag, 29.juli, besluttet at alle kommunale jubileumsarrangement som vil samle 200 personer blir kansellert av føre var prinsippet de neste fjorten dagene. Årsaken er det lokale smitteutbruddet som er avdekket de siste dagene.
Dette gjelder: Soloppgangskonserten den 8.august, piknik i Torderød-parken 8.august, aktivitetsdag for hele familien 9.august og bursdagsfest på til sammen syv arenaer den 10.august.
Som følge av dette vil også Byfesten den 15.august og CF-løpet den 15.august bli avlyst.
Øvrige planlagte jubileumsarrangement vil gå som planlagt.

Det inviteres til hagefest for hele familien og vi kan by på morsomme aktiviteter og og vakre omgivelser. Alle kan glede seg til å oppleve praktgården fra 1700-tallet på sitt flotteste! I tillegg til den vakre bygningen og det historiske interiøret, vil det bli presentert både kunstutstillinger og historisk utstilling over Chrystie-familien i hovedbygningen. Det vil bli aktiviteter og underholdning for hele familien og vi oppfordrer til piknik i Torderød-parken. Det servers te!
 
Det blir sang, musikk og aktiviteter for familien med blant annet Brede Bøe, Sandrine Schau, Hans Ole Sponberg-Hansen og elever fra kulturskolen. I tillegg blir det stildans. 
 
Det blir også mulighet for å prøve seg som kongelig på prins- og prinsesseakademi.
Jubileumsutstillingene er åpne hver dag. Billetter legges ut.
 
Åpningsarrangementet er et samarbeid mellom Moss kommune, Torderød gårds venner og Moss 2020.
 
Følg med for oppdatert program.

 

Foto: Ingeborg Thorsland

Billetter på nett
Arrangør

Moss2020

post@moss2020.no