Lørdag 12. juni
Sted

Luftforsvarets base Rygge / Rygge flyplass

AVLYST! Rygge Air Show 2021

Luftforsvaret inviterer til spektakulært Air Show lørdag 12. juni, på Luftforsvarets base Rygge.

AVLYST! Luftforsvaret har vært gjennom en formidabel utvikling siden oppstarten under den andre verdenskrigen i 1944 og fram til i dag. Luftforsvaret er inne i en fase hvor de igjen moderniserer flyflåten, sitt materiell og utstyr, for å være et av verdens mest moderne Luftforsvar, til beskyttelse av fedrelandet og vår frihet.

På Rygge vil det være mulig å oppleve hvordan det er å være flyger i Forsvaret. I luften vil vi vise noen av kapasitetene og deres operative ytelse.

Det er ikke bare fly i Luftforsvaret. Vi har også mye materiell på bakken som dere kan se, røre, teste og komme inn i.

Under flyshowet vil det være anledning til å treffe og møte flere av flygerne, teknikerne og mange andre som jobber i Luftforsvaret til daglig. Slå av en prat eller om du lurer på hvordan det er å jobbe i Luftforsvaret, hvilke jobber vi har der, og hvordan du kan søke deg til oss.

 Vi håper anledningen vil bidra til mer interesse for Forsvaret og Luftforsvaret.

Det vil bli muligheter for å se vårt nye stealth F-35 kampfly på nært hold på bakken og i lufta,  og det vil kanskje også være muligheter for å kunne få prøve seg som pilot i F-35 simulatoren.

Flere sivile fly og fly fra andre land og NATO partnere vil også være til stedet på Rygge denne dagen, både på bakken og i lufta.

Flyshowet er også en del av feiringen av Moss 2020 – sammenslåingen av Rygge og Moss kommune, samtidig feires Moss sitt 300-års jubileum dette året.

Ikke gå glipp av årets store begivenhet, ta med hele familien, liten som stor.

Les mer her! 

Informasjon kommer
Arrangør

Luftforsvaret

stian.roen@u.mil.no