Lørdag 22. februar 15.00
Sted

Moss kulturhus

Sangfoni

Bli med på en forrykende LIVE-opplevelse som vil få deg til å hoppe og sprette, danse og synge med!

Musikk er gøy, og fint og fantastisk. Musikk er sammensatt av mange elementer. I Sangfoni utforsker vi hva musikk består av. Vi oppdager rytmer og finner ut av melodier.

Sangfoni er en norsk musikkbasert tv-serie produsert av NRK Super. Serien har oppnådd enorm popularitet både blant voksne og barn.
I denne sceneversjonen tar John Vinge de friske musikkarrangementene fra TV-serien inn på scenen sammen med sitt eminente band, skuespiller Marte Mørland, og en gjeng sang- og danseglade barn. I regi av Nils Petter Mørland, teatersjef ved Brageteatret, får våre tradisjonelle barnesanger nytt liv. Bli med og syng Tyven tyven, Fader Jakob, Pål sine høner og Kjerringa med staven, så taket løfter seg!

“… Det er imponerende hvordan serien forvalter den norske sangarven og fungerer som inspirerende musikklærer i en og samme fengende vending. ‘Kjerringa med staven’ og ‘Fola fola blakken’ fremstår som alt annet enn trauste og gammelmodige. I musikkvideoene blir man fortrolig med rap, opera, hardrock, house, reggae, klassisk, disco, gospel, samba, baryton-gladjazz etc.” – Einar Aarvig / RUSHPRINT om TV-serien Sangfoni

I februar kan du oppleve Sangfoni i levende live i Drammen, Fredrikstad, Kongsberg, Hønefoss, Ål, Ski, Ullensaker, Moss og Asker!

Sangfoni i sceneversjon er produsert av Riksscenen i samarbeid med Brageteatret, med lisens fra NRK. Forestillingen er basert på NRKs TV-produksjon ved samme navn, produsert av NRK Super.

Anbefales for alle fra 2 år. Alle må løse billett.

Varighet ca 50 minutter

Billetter på nett
Arrangør

Moss kommune

Per.Emil.Grimstad@moss.kommune.no