Fredag 25. juni 19:00
Sted

Nesparken

Sunde, Eggum og Sivertsen med KORK

Legendene Øystein Sunde, Jan Eggum og Halvdan Sivertsen kommer til Nesparken sammen med KORK – hele landets Kringkastingsorkester.

Konserten holdes i idylliske Nesparken i Moss. Det er fri aldersgrense og arrangørene inviterer hele familier til å ta turen denne dagen. –  Jeg tror samtlige musikkfestivaler i Norge misunner oss denne bookingen, sier produsent Håkon Sæther i Moss2020. –  ­Det er litt av et scoop å få tre såpass travle musikere som Øystein Sunde, Jan Eggum og Halvdan Sivertsen samtidig på samme scene sammen med KORK, sier han.

Kringkastingsorkesteret (KORK) har en helt spesiell plass i hjertet til musikkelskende nordmenn. Med sitt svært allsidige repertoar er de sannsynligvis det orkesteret du hører aller oftest – på TV, radio eller internett – og på alle konsertene, om det er i NRKs Store studio eller i en konsertsal nær deg. KORK er et orkester på høyt internasjonalt nivå. Samtidig er det et fleksibelt orkester, som spiller alt fra det symfoniske repertoaret og samtidsmusikken, til pop, rock, jazz og folkemusikk. Konserter i Moss vil som andre store konserter filmes for siden å bli vist på NRK TV

8.august, klokka 19.00
Nesparken i Moss
Arenaen åpner klokka 18.00
Billettpriser fra kroner 425-670 (barn 200-250).

Billetter kjøpes HER! 

 

 

Billetter på nett
Arrangør

Moss2020

post@moss2020.no