Sunde, Eggum og Sivertsen kommer til byjubileet

I forbindelse med jubileumsuka og byjubileet i Moss skal legendene Øystein Sunde, Jan Eggum og Halvdan Sivertsen spille sammen med KORK – hele landets Kringkastingsorkester i Nesparken.

Jubileumsgeneral Trygve G. Nordby er svært fornøyd med bookingen. – KORK, Sunde, Eggum og Sivertsen har lenge stått øverst på jubileumskomiteens ønskeliste. Dette blir en unik konsert ingen bør gå glipp av. Det blir rett og slett historisk, sier han og oppfordrer de som vil ha de beste plassene om å være tidlig ute da det er begrenset med sitteplasser.

Konserten holdes i idylliske Nesparken i Moss. Det er fri aldersgrense og arrangørene inviterer hele familier til å ta turen denne dagen. – Jeg tror samtlige musikkfestivaler i Norge misunner oss denne bookingen, sier produsent Håkon Sæther i Moss2020. – ­Det er litt av et scoop å få tre såpass travle musikere som Øystein Sunde, Jan Eggum og Halvdan Sivertsen samtidig på samme scene sammen med KORK, sier han.

Kringkastingsorkesteret (KORK) har en helt spesiell plass i hjertet til musikkelskende nordmenn. Med sitt svært allsidige repertoar er de sannsynligvis det orkesteret du hører aller oftest – på TV, radio eller internett – og på alle konsertene, om det er i NRKs Store studio eller i en konsertsal nær deg. KORK er et orkester på høyt internasjonalt nivå. Samtidig er det et fleksibelt orkester, som spiller alt fra det symfoniske repertoaret og samtidsmusikken, til pop, rock, jazz og folkemusikk. Konserter i Moss vil som andre store konserter filmes for siden å bli vist på NRK TV

 

8.august, klokka 19.00
Nesparken i Moss
Arenaen åpner klokka 18.00
Billettpriser fra kroner 425- 670 (barn kroner 200-250).


Billetter kjøpes HER!