Skaper norsk musikkhistorie

 

Den framføres kun én gang, konserten med de fire nasjonalikonene Jan Eggum, Halvdan Sivertsen, Øystein Sunde og KORK – hele landets kringkastingsorkester.

Tusenvis av publikummere kan stemme i til allsang når de folkekjære artistene fremfører kjente og kjære toner fra norsk musikkhistorie, tonesatt av Kringkastingsorkesteret. Dette er første gang Øystein Sundes musikk arrangeres av et orkester og kanskje siste gang tre spiller på samme scene.

Konserten holdes i idylliske Nesparken i Moss. – Jeg tror samtlige musikkfestivaler i Norge misunner oss denne bookingen, sier produsent Håkon Sæther i Moss2020. – ­Det er litt av et scoop å få tre såpass travle musikere som Øystein Sunde, Jan Eggum og Halvdan Sivertsen samtidig på samme scene sammen med KORK, sier han. Trioen som har de siste årene hatt stor suksess som soloartister.

Kringkastingsorkesteret (KORK) har en helt spesiell plass i hjertet til musikkelskende nordmenn. I 2020 feirer de sitt 75-års jubileum. Med sitt svært allsidige repertoar er de sannsynligvis det orkesteret du hører aller oftest – på TV, radio eller internett – og på alle konsertene, om det er i NRKs Store studio eller i en konsertsal nær deg. KORK er et orkester på høyt internasjonalt nivå. Samtidig er det et fleksibelt orkester, som spiller alt fra det symfoniske repertoaret og samtidsmusikken, til pop, rock, jazz og folkemusikk. Konserter i Moss vil som andre store konserter filmes for siden å bli vist på NRK TV

 

8.august, klokka 19.00
Nesparken i Moss
Arenaen åpner klokka 18.00
Billettpriser fra kroner 425- 670 (barn kroner 200-250).


Billetter kjøpes HER!