Lørdag 7. november 14.00
Sted

Galleri F15

Utstilling: Charlotte Thiis-Evensen – Noe må gjøres

Utstillingen Noe må gjøres presenterer tidligere og nye arbeider av den norske kunstneren og journalisten Charlotte Thiis-Evensen.

Utstillingen er åpen fra 17.oktober til 20.januar. Mer informasjon finner du her!

Utstillingen Noe må gjøres presenterer tidligere og nye arbeider av den norske kunstneren og journalisten Charlotte Thiis-Evensen. Den inkluderer verk fra en periode da hun laget filmer og installasjoner med utgangspunkt i sin egen familie, deler av hennes første arbeid Dominans (2001), videoverk fra de siste årene samt en helt ny installasjon som handler om arbeid.

Thiis-Evensen undersøker arbeid som en nødvendig betingelse for et godt liv. I Noe må gjøres presenterer hun et helt nytt verk, skapt i Moss, der hun løfter frem en enmannsbedrift som uttrykk for et arbeid og en kunnskap som er i ferd med å forsvinne. Verket er en installasjon (med lyd og maskiner), men også en film om samme enmannsbedrift som skal vises i Moss By og Industrimuseum.

Utstillingen er Galleri F 15s bidrag til Moss bys 300-årsjubileum. Parallelt med utstillingen viser Charlotte Thiis-Evensen et monumentalt stedsspesifikt arbeid på Spuntveggen ved havna i Moss gjennom et samarbeid mellom Galleri F 15 og BaneNOR.

Kurator: Maria C. Havstam
Utstillingen er støttet av Bergesenstiftelsen, BKV (Billedkunstnernes vederlagsfond) Fritt Ord, Oslo Kommune og Norsk kulturråd.

Foto: Charlotte Thiis-Evensen – Peik (2019)

Billetter på stedet
Arrangør

Galleri F15

so@punkto.no
Foto av Gre hår (2013) 3 – skjerms video/ foto