Lørdag 17. oktober 18:00
Sted

Moss kulturhus

Vi erer en kohort vi med! -en festkonsert med og for Teaterkråkene med venner

2020 er et spesielt år, også for Teaterkråkene. Dette var året da vi skulle fargelegge 300års jubilanten med frisk musikk, herlige pastellfarger og fantastisk show med musikalen «13»

Dessverre ble det ikke sånn. Koronaen kom, og alt ble stoppet. Restriksjoner, forholdsregler, smittevern, karantene, forbud og sunn fornuft. Med en produksjon så stor, med så mange profesjonelle krefter i sving, var det tilslutt for oss umulig å gjennomføre musikalen «13» i oktober 2020.

Men nå er det slik med Teaterkråkene da, at vi gir oss ikke så lett. Vi snur oss rundt og lager noe annet. Med store produksjonskostnader som løper uansett, så vi oss nødt til å lage en festkveld til glede for kråkene og publikum i Moss. Vi snakket med noen gode venner av oss, og de ga oss alle den samme glade beskjeden. «Selvfølgelig blir vi med og støtter dette!»

Øvelsene til Teaterkråkene har vært preget av antibac og avstand. Men sluttresultatet har blitt fantastisk. En feststøttekonsert for og med kråkene.

Med Teaterkråkene, live band, Brede Bøe, Karianne Kjærnes, Sofie Bjerketvedt, Åshild Skiri Refsdal og Ole Jacob Lindberg.

Billetter på nett
Arrangør

Teaterkråkene

Anne.Hegbo@midsona.no